fbpx
Plan je bezoek

Praktische informatie

Toegankelijkheid

Het museum is goed toegankelijk met een rolstoel. Het gebouw is grotendeels gelijkvloers en voorzien van een speciale entree voor rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s. Ook zijn er voldoende rolstoelen te leen. Deze zijn gratis, maar niet te reserveren.

De kunstwerken Swimming Pool van Leandro Erlich en Open Ended van Richard Serra zijn slechts gedeeltelijk toegankelijk met een rolstoel. De Swimming Pool is enkel van de bovenkant de bekijken en Open Ended alleen van de buitenkant.

Op dit moment zijn twee kunstwerken die tijdelijk zijn geprogrammeerd  voor rolstoelgebruikers niet zelfstandig te bezoeken tijdens reguliere openingstijden. Om hier toch een oplossing voor aan te dragen, hebben wij het volgende bedacht. Wil je de Infinity Room van Yayoi Kusama of de Hubs van Do Ho Suh bezoeken, maar zit je in een rolstoel of gebruik je een rollator? Stuur dan een mail naar info@voorlinden.nl. Wij ontvangen je graag om 10.45u – net vóór openingstijd – en helpen je om de kunstwerken te betreden. Graag minstens twee werkdagen van tevoren contact opnemen voor een afspraak.

Begeleiders van mindervaliden dienen eveneens in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Kortingen op de entreeprijs zijn niet van toepassing.Groepen

Kom je met een groep van 15 personen of meer? Dan vinden we het fijn als het groepsbezoek vooraf is aangekondigd via tour@voorlinden.nl.

Indien de groep ook van onze horecavoorzieningen gebruik wil maken, vragen we dit eveneens te overleggen. Wij kijken graag in de agenda naar de beschikbaarheid.

 

Voorzieningen

  • BHV personeel
  • Gratis garderobe en kluisjes
  • Gratis wifi
  • Mindervalidentoiletten
  • Mindervalidenparkeerplaatsen

Adres

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

+31 (0)70 51 21 660
Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren
(van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00)

info@voorlinden.nl