Klik hier om een tour te boeken.

 

Highlights tour

De privérondleiding begint met een wandeling langs de tijdelijke collectiepresentatie. Daarnaast kent het museum een aantal permanent opgestelde werken van onder andere Richard Serra, James Turrell, Leandro Erlich en Roni Horn. Wij vertellen je graag ter plaatse de achtergrond van deze werken zodat je ze vervolgens zelf optimaal kunt ervaren.

Klik hier voor de huidige en verwachte tentoonstellingen.

Let op! Voor groepen bestaande uit meer dan 15 personen die meer dan één gids behoeven, dien je deze module meerdere keren te doorlopen. Vragen? Stuur een mail naar tour@voorlinden.nl.

image description

Wat wil je verder nog weten?

1. Een rondleiding duurt 60 minuten.
2. De kosten voor een rondleiding voor een maximale groepsgrootte van 15 personen is (exclusief entreeprijs museum):
• Nederlandstalig € 95,00
• Engelstalig € 110,00
3. De maximale grootte van een groep is 15 bezoekers. Dit in verband met veiligheid en kwaliteit van de rondleiding. Wil je met meer mensen een rondleiding volgen dan zullen we de groep opdelen in groepen van maximaal 15 personen. Onder leiding van een rondleider zullen de groepen op verschillende locaties in het museum starten zodat niemand elkaar in de weg loopt.
4. Je kunt een rondleiding aanvragen in de talen Nederlands en Engels.
5. Een rondleiding kan op drie verschillende tijden aanvangen, te weten om:
– 11.30 uur,
– 13.30 uur of
– 15.30 uur
6. Er is een maximum van 3 groepen (45 personen) per tijdstip.
7. Een rondleiding kan uiterlijk 2 weken van tevoren worden aangevraagd.
8. Nadat je hebt betaald is het niet meer mogelijk de reservering te wijzigen noch je geld retour te ontvangen.
9. Je kunt alleen een rondleiding volgen als je ook een geldig entreebewijs hebt. De entreeprijs betreft € 17,50 per persoon voor volwassenen. De Museumkaart is niet geldig in Museum Voorlinden.

image description

Elk weekend stap-in-tour

Elke zaterdag en zondag kun je om 14:30u aansluiten bij een rondleiding langs de highlights van museum Voorlinden. Eén van onze enthousiaste gidsen neemt je een uur lang mee. Heb je altijd al meer willen weten over de achtergrond van de kunstwerken, het museum en de architectuur? Stuur dan nu een mailtje naar tour@voorlinden.nl om een plekje te reserveren of kom op de dag zelf naar de balie om je in te schrijven voor de rondleiding. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen. De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor jongeren van 13 t/m 18 jaar (prijzen exclusief museumticket). Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis aansluiten bij rondleiding (voor hen is ook de entree gratis).

image description

Stap-in-tour Armando

Elke zaterdag en zondag – tot en met 10 maart 2019 – kun je om 13.00 uur aansluiten bij een rondleiding door de Armando-tentoonstelling in Voorlinden. Heb je altijd al meer willen weten over de achtergrond van de kunstenaar en de kunstwerken? Eén van onze enthousiaste gidsen neemt je een uur lang mee door de tentoonstelling en het museum. Reserveren kan via tour@voorlinden.nl of op de dag zelf aan de balie. Kosten zijn €5,- voor volwassenen en €2,50 voor jongeren van 13 t/m 18 jaar (prijzen exclusief museumticket). Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis aansluiten bij rondleiding (voor hen is ook de entree gratis). Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per rondleiding.

Sol Lewitt

Beeldentuin Clingenbosch

Op steenworp afstand van Voorlinden ligt het Clingenbosch. Een zestigtal moderne en hedendaagse beelden van nationale en internationale kunstenaars zijn hier te ontdekken. Geïntegreerd in het landschap is hier een collectie moderne en hedendaagse beelden te ontdekken. Veel kunstenaars hebben een werk gemaakt specifiek voor deze unieke locatie. Meer dan zestig werken van nationale en internationale kunstenaars als Henry Moore, Sol LeWitt, Berlinde De Bruyckere, Carel Visser en Atelier van Lieshout kunt u hier bewonderen. Rondleidingen vinden plaats van mei tot en met oktober, elke donderdag van 15u tot 18u. Koop hier je ticket voor het seizoen van 2019.