fbpx
Plan je bezoek

Praktische informatie

Toegankelijkheid

Het museum is goed toegankelijk met een rolstoel. Het gebouw is grotendeels gelijkvloers en is voorzien van een speciale entree voor rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s. Ook zijn er voldoende rolstoelen te leen. Deze zijn gratis, maar niet te reserveren.

De kunstwerken Swimming Pool van Leandro Erlich en Open Ended van Richard Serra zijn slechts gedeeltelijk toegankelijk met een rolstoel. Swimming Pool is enkel van bovenaf te bekijken. Open Ended is alleen van buitenaf te zien.

Twee kunstwerken die op dit moment zijn geprogrammeerd, zijn voor rolstoelgebruikers tijdens reguliere openingstijden niet zelfstandig te bezoeken. Zit je in een rolstoel of gebruik je een rollator en wil je deze kunstwerken toch bezoeken? Stuur een mail naar info@voorlinden.nl. Wij ontvangen je graag om 10.45 uur – net vóór openingstijd – en helpen je de kunstwerken te betreden. Graag minstens twee werkdagen van tevoren contact opnemen voor een afspraak.

Begeleiders van mindervaliden dienen eveneens in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Kortingen op de entreeprijs zijn niet van toepassing.Groepen

Kom je met een groep van 15 personen of meer? Wij vinden het fijn als groepsbezoeken vooraf zijn aangekondigd via tour@voorlinden.nl.

Willen jullie ook gebruikmaken van onze horecavoorzieningen? Ook dat horen wij graag van tevoren, zodat wij in de agenda kunnen kijken naar de beschikbaarheid.

 

Voorzieningen

  • Gratis garderobe en kluisjes
  • Gratis wifi
  • Mindervalidetoiletten
  • Mindervalideparkeerplaatsen
  • BHV-personeel

Adres

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

+31 (0)70 51 21 660
Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren
(maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)

info@voorlinden.nl