fbpx

image description

Rondleidingen

De privérondleiding begint met een wandeling langs de tijdelijke collectiepresentatie. Daarnaast kent het museum een aantal permanent opgestelde werken van onder andere Richard Serra, James Turrell, Leandro Erlich en Maurizio Cattelan. Wij vertellen je graag ter plaatse de achtergrond van deze werken zodat je ze vervolgens zelf optimaal kunt ervaren. Yayoi Kusama en de Infinity Mirror Room is geen onderdeel van de rondleiding.
Door de beperkte capaciteit van de Infinity Mirror Room, is het helaas niet toegankelijk voor groepen.
We raden bezoekers aan een andere keer terug te komen.

image description

Stap-in-tour Highlights

Elke zaterdag en zondag kun je om 14:30u aansluiten bij een rondleiding langs de highlights van museum Voorlinden. Eén van onze enthousiaste gidsen neemt je een uur lang mee. Heb je altijd al meer willen weten over de achtergrond van de kunstwerken, het museum en de architectuur? Stuur dan nu een mailtje naar tour@voorlinden.nl om een plekje te reserveren (onze inbox wordt gelezen van maandag t/m vrijdag) of kom op de dag zelf naar de balie om je in te schrijven voor de rondleiding.  Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten zijn € 5,00 (prijzen zijn exclusief museumticket). Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis aansluiten bij rondleiding (voor hen is ook de entree gratis).

Yayoi Kusama en de Infinity Mirror Room is geen onderdeel van de rondleiding.
Door de beperkte capaciteit van de Infinity Mirror Room, is het helaas niet toegankelijk voor groepen.
We raden bezoekers aan een andere keer terug te komen.

image description

Stap-in-tour Do Ho Suh

Wil je meer te weten komen over Do Ho Suh? Elke zaterdag en zondag van 13u tot 14u kun je meelopen met een stap-in-tour door deze tentoonstelling. Eén van onze deskundige gidsen neemt je mee door de betoverende werken van deze kunstenaar en vertelt je meer over de achtergrond van de kunstwerken. Meld je aan via tour@voorlinden.nl of meld je op de dag zelf aan bij de entreebalie van het museum. Er is plek voor 15 personen en je kunt meelopen voor €5. Jongeren t/m 18 jaar betalen €2,50 (prijzen zijn exclusief museumticket) en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee (voor hen is ook de entree gratis).

Sol Lewitt

Beeldentuin Clingenbosch

NB. Tickets voor het seizoen van 2019 zijn reeds uitverkocht. Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor tickets in 2020.

Op steenworp afstand van Voorlinden ligt het Clingenbosch. Een zestigtal moderne en hedendaagse beelden van nationale en internationale kunstenaars zijn hier te ontdekken. Geïntegreerd in het landschap is hier een collectie moderne en hedendaagse beelden te ontdekken. Veel kunstenaars hebben een werk gemaakt specifiek voor deze unieke locatie. Meer dan zestig werken van nationale en internationale kunstenaars als Henry Moore, Sol LeWitt, Berlinde De Bruyckere, Carel Visser en Atelier van Lieshout kunt u hier bewonderen. Rondleidingen vinden plaats van mei tot en met oktober, elke donderdag van 15u tot 18u.