fbpx

image description

Rondleidingen

Tijdens onze privérondleiding leiden we je langs de wisselende presentatie van onze eigen collectie en onze highlights. Wens je ook aandacht voor onze tijdelijke tentoonstellingen? Boek dan onze tour van negentig minuten. Yayoi Kusama en de Infinity Mirror Room zijn helaas geen onderdeel van de rondleiding. Door de beperkte capaciteit is de Infinity Mirror Room helaas niet toegankelijk voor groepen.

image description

Stap-in-tour Highlights

Elke zaterdag en zondag kun je om 14.30 uur aansluiten bij een rondleiding langs de highlights van museum Voorlinden. Een van onze enthousiaste gidsen neemt je een uur lang mee. Heb je altijd al meer willen weten over de achtergrond van de kunstwerken, het museum en de architectuur? Mail dan op doordeweekse dagen naar tour@voorlinden.nl om een plekje te reserveren of kom op de dag zelf naar de balie om je in te schrijven voor de rondleiding. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten zijn € 5,00 (exclusief museumticket). Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis aansluiten bij rondleiding; voor hen is ook de entree gratis. Yayoi Kusama en de Infinity Mirror Room zijn helaas geen onderdeel van de rondleiding. Door de beperkte capaciteit is de Infinity Mirror Room helaas niet toegankelijk voor groepen.

image description

Stap-in-tour Do Ho Suh

Wil je meer te weten komen over Do Ho Suh? Elke zaterdag en zondag kun je van 13.00 tot 14.00 uur meelopen met een stap-in-tour door deze tentoonstelling. Een van onze deskundige gidsen neemt je mee langs de betoverende werken van deze kunstenaar en vertelt je meer over de achtergrond van de kunstwerken. Meld je op doordeweekse dagen aan via tour@voorlinden.nl of meld je op de dag zelf aan bij de entreebalie van het museum. De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor jongeren t/m 18 jaar (exclusief museumticket). Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee; voor hen is ook de entree gratis. Er is plek voor maximaal 15 personen.

Sol Lewitt

Beeldentuin Clingenbosch

Beeldentuin Clingenbosch ligt op het gelijknamige landgoed, op steenworp afstand van Voorlinden. Hier zijn meer dan zestig werken van nationale en internationale kunstenaars te bewonderen, waaronder Henry Moore, Sol LeWitt, Berlinde De Bruyckere, Carel Visser en Atelier van Lieshout. Rondleidingen vinden elke donderdag plaats van mei tot en met oktober van 15.00 uur tot 18.00 uur. Tickets kosten €25,00 per persoon.

Let op: tickets voor het seizoen van 2019 zijn reeds uitverkocht. Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor tickets in 2020.