fbpx
Restaurant

Over het restaurant

Dagelijks geopend
van 10.30 tot 18.00 uur

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

restaurant@voorlinden.nl

Het monumentale landhuis in Engelse stijl is in 1912 gebouwd als woonhuis. Ruim honderd jaar later wordt de begane grond gebruikt voor het restaurant van Museum Voorlinden. Ook zonder museumticket ben je hier van harte welkom.

MENU
Bekijk onze menukaart hier.
Onze bezoekers zijn altijd welkom om plaats te nemen in het restaurant. Wij nemen alleen reserveringen aan op doordeweekse dagen voor groepen vanaf acht personen. Gelieve uiterlijk twee werkdagen van tevoren reserveren via restaurant@voorlinden.nl. In het weekend is het niet mogelijk een tafel in het restaurant te reserveren; dan is het enkel mogelijk een aparte ruimte in het restaurant te huren.

Kerstvakantie
Gedurende de hele kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) kunt u in het restaurant voor € 22,50 de kerstspecial bestellen: winterse runderstoof met romige aardappelmousseline, geglaceerde kastanjes en cranberrycompote.

Op 24, 25 en 26 december bieden we ook een speciale driegangenkerstlunch aan. Lees meer

Gezelschappen

In het oude landhuis naast museum Voorlinden kun je terecht voor taart, een lunch of een borrel. Wij hebben drie ruimtes beschikbaar die wij tijdens openingstijden van het restaurant verhuren aan gezelschappen van 8 personen tot 45 personen. In de weekenden wordt voor de ruimtes een huurprijs in rekening gebracht. Deze ruimte heb je op dit moment dan ook helemaal voor jezelf.

Bekijk hier ons menu voor gezelschappen.

image description

Schoonhovenkamer

  • Maximaal 16 personen
  • Er geldt een vakantie- en een weekendtarief
image description

Bibliotheek

  • Maximaal 30 personen
  • Er geldt een vakantie- en een weekendtarief
image description

Salon

  • Maximaal 45 personen
  • Er geldt een vakantie en weekendtarief

De ruimtes kunnen in samenspraak ingedeeld worden.

Je bezoek aan het restaurant combineren met een rondleiding? Kijk dan hier.

Reserveren? Stuur dan een e-mail met de datum, het aantal personen, het type ontvangst dat je wilt organiseren en je telefoonnummer naar restaurant@voorlinden.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.