fbpx
Restaurant

Over het restaurant

Dagelijks geopend
van 10:30 tot 18:00 uur

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

restaurant@voorlinden.nl

Het monumentale landhuis in Engelse stijl is in 1912 als woonhuis gebouwd. Ruim honderd jaar later wordt de begane grond gebruikt voor het restaurant van Museum Voorlinden. Ook zonder museumticket bent u hier welkom.

MENU
U kunt onze menukaart hier bekijken.
Onze bezoekers zijn altijd welkom om het restaurant binnen te lopen en plaats te nemen. Wij nemen alleen reserveringen aan van groepen groter dan acht personen van maandag t/m vrijdag. Gelieve uiterlijk twee werkdagen van tevoren reserveren via restaurant@voorlinden.nl. In het weekend is het niet mogelijk een tafel in het restaurant te reserveren: het is enkel mogelijk om een aparte ruimte in het restaurant te huren.

Gezelschappen

In restaurant Voorlinden, gelegen in het oude landhuis naast museum Voorlinden, kun je terecht voor een stukje taart, de lunch of een borrel. Wij hebben drie ruimtes beschikbaar die wij tijdens openingstijden van het restaurant verhuren aan gezelschappen vanaf 8 personen tot maximaal 45 personen. In de weekenden wordt er een huurprijs in rekening gebracht voor de ruimtes. De ruimtes heb je op dit moment dan ook helemaal voor jezelf.

Bekijk hier ons menu voor gezelschappen:

Koud luncharrangement

image description

Schoonhovenkamer

  • maximaal 16 personen
  • er geldt een vakantie en weekendtarief
image description

Bibliotheek

  • maximaal 30 personen
  • er geldt een vakantie en weekendtarief
image description

Salon

  • maximaal 45 personen
  • er geldt een vakantie en weekendtarief

De ruimtes kunnen in samenspraak ingedeeld worden.

Je bezoek aan het restaurant combineren met een rondleiding? Kijk dan hier.

Reserveren? Stuur dan een e-mail met de datum, het aantal personen, het type ontvangst dat je wil organiseren en je telefoonnummer naar restaurant@voorlinden.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.