fbpx Restaurant - Museum Voorlinden
Bezoek

Restaurant

Restaurant tijdelijk gesloten
In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit het restaurant per direct de deuren van het museum. Volg de berichtgeving op onze website over de duur van de sluiting.

 

Het monumentale landhuis naast Voorlinden werd in 1912 als woonhuis in Engelse stijl gebouwd. Nu, ruim honderd jaar later, is op de begane grond het restaurant van museum Voorlinden gehuisvest. Ook zonder museumticket ben je hier van harte welkom. Wanneer het museum om 17.00 uur sluit, blijft het restaurant nog een uur open.

museum-voorlinden-restaurant

Reserveren
Wij nemen reserveringen aan voor groepen vanaf acht personen. Deze gezelschappen plaatsen wij altijd in een aparte ruimte. Doordeweeks zijn deze ruimtes kosteloos te reserveren; in de weekenden, vakanties en op feestdagen zijn de ruimtes alleen af te huren. Reserveer uiterlijk twee werkdagen van tevoren via restaurant@voorlinden.nl. Het is niet mogelijk op de dag van uw bezoek ter plekke een tafel te reserveren: er is vrijwel altijd voldoende plek.

restaurant-museum-voorlinden-menu

Bekijk onze menukaart hier.
Een event bij ons organiseren? Lees hier verder.

Gezelschappen
Er zijn drie ruimtes beschikbaar die wij tijdens openingstijden van het restaurant verhuren. Deze zijn geschikt voor gezelschappen van 8 tot 45 personen. In de weekenden, tijdens vakanties en op feestdagen wordt wegens drukte voor deze ruimtes een huurprijs in rekening gebracht. Deze ruimte heb je dan helemaal voor jezelf.

Bekijk hier ons menu voor gezelschappen.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar
restaurant@voorlinden.nl

Schoonhovenkamer

maximaal 16 personen

Bibliotheek

maximaal 30 personen

Salon

maximaal 45 personen

De ruimtes kunnen naar wens worden ingedeeld.

Je bezoek aan het restaurant combineren met een rondleiding? Kijk dan hier.

Reserveren? Stuur dan een e-mail met de datum, het aantal personen, het type ontvangst dat je wilt organiseren en je telefoonnummer naar restaurant@voorlinden.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.