fbpx Plan je bezoek - Voorlinden
Bezoek

Plan je bezoek

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de voorzieningen en toegankelijkheid van museum Voorlinden. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Openingstijden

Voorlinden is elke dag open, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar, vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur. Ook tijdens feestdagen is het museum open.

Entreeprijzen

Volwassenen: € 19,50
Jongeren 13 t/m 18 jaar: € 8,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
ICOM (pas voor museumprofessionals): € 5,00

De Vriendenloterij VIP-pas en Museumkaart zijn niet geldig.

Afwijkende ticketprijzen
Onderstaande geldt voor alle tickets, behalve voor kinderen tot en met 12 jaar:
– Tijdens de installatieperiode van een nieuwe tentoonstelling geldt een korting van 2,50 euro.
– Tijdens de tentoonstelling van Ron Mueck geldt een toeslag van 2,50 euro.

Tickets

Tijdens de tentoonstelling van Ron Mueck is het verplicht om tevoren online een ticket met starttijd te kopen. Dit ticket geeft toegang tot alle tentoonstellingen en highlights. Je kunt blijven totdat het museum sluit.

Jassen en tassen

Jassen en kleine tassen mogen mee het museum in. De maximale grootte is A4-formaat. Alle tassen die groter zijn, alle soorten rugzakken en paraplu’s zijn niet toegestaan op zaal en kun je opbergen in een gratis kluisje of achterlaten in de onbewaakte garderobe.

Bereikbaarheid

Het museum is bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel, rollator of buggy. Je kunt gebruikmaken van de gratis garderobe en kluisjes, wifi, mindervalidetoiletten in het museum en mindervalideparkeerplaatsen op P1. Mocht er iets gebeuren, dan kun je rekenen op ons BHV-personeel.

Plattegrond