fbpx Plan je bezoek - Museum Voorlinden
Bezoek

Plan je bezoek

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de voorzieningen en toegankelijkheid van museum Voorlinden. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Openingstijden

Voorlinden is 365 dagen per jaar geopend, van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Entreeprijzen

Volwassenen: € 19,50
Jongeren 13 t/m 18 jaar: € 8,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
ICOM (pas voor museumprofessionals): € 5,00

Museumkaart niet geldig.

Let op: in verband met de zeer grote en kostbare tentoonstelling van Anselm Kiefer geldt er tot en met 25 februari 2024 een toeslag van 2,50 euro bovenop alle onderstaande reguliere toegangsprijzen, behalve voor kinderen tot 12 jaar.

Tijdens de installatieperioden van een nieuwe tentoonstelling geldt een korting van 2,50 euro.

Tickets

Tickets kun je online bestellen of bij aankomst in het museum kopen. Je hoeft geen tijdslot te reserveren. Voorlinden is cashvrij. Het is dus niet mogelijk met contant geld te betalen. Dat geldt zowel voor het museum als voor het restaurant en de safaritent.

Jassen en tassen

Rugzakken en handtassen mogen niet mee het museum in. Je kunt hiervoor gebruik maken van een kluisje. Jassen en kleine tasjes mogen wel mee het museum in.

Bereikbaarheid

Het museum is bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel, rollator of buggy. Ook beschikken we over gratis garderobe en kluisjes, gratis wifi, mindervalidetoiletten in het museum, mindervalideparkeerplaatsen en BHV-personeel.

Plattegrond

Restaurant

Het restaurant en (bij mooi weer) het terras van Voorlinden zijn dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur. Hier serveren wij koffie of thee met gebak, lunch of borrel. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Je kunt hier alleen met pin betalen.

Nu te zien

Nu te zien in het museum: de solotentoonstelling Anselm Kiefer, de collectietentoonstelling Full Moon en onze Highlights.

stap-in-tour-museum-voorlinden-serra-richard

Tours

Per rondleider worden maximaal 15 personen ingedeeld. De kosten van een rondleiding bedragen € 95,- exclusief museumentree.

Events

Wil je een ruimte huren of event organiseren bij Voorlinden? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Stuur een mail naar event@voorlinden.nl.


Huisregels

Wij willen onze kunstwerken zo goed mogelijk presenteren en beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek waarborgen. Daarom vragen wij je vriendelijk onze huisregels te respecteren. Zo zorgen we samen voor een optimaal museumbezoek.

Families

Bij museum Voorlinden valt van alles te beleven voor het hele gezin. Niet alleen het zwembad en het doolhof zijn kunstwerken waarbij onze jonge bezoekers hun ogen kunnen uitkijken: het hele museum is een ontdekkingstocht voor kids. Ga op onderzoek met onze Ik zie ik zie-kaartjes en verbaas je over onze Highlights.

Shop

Op zoek naar een leuk aandenken aan je museumbezoek of naar de catalogus van een tentoonstelling? Neem een kijkje in onze museumwinkel. Mail voor vragen en verzoeken naar shop@voorlinden.nl. Wil je zonder museumticket de shop bezoeken? Dat is ook mogelijk. Daarnaast is onze webshop altijd toegankelijk. In de shop kun je alleen met pin betalen.