fbpx Plan je bezoek - Museum Voorlinden
Bezoek

Plan je bezoek

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de voorzieningen en toegankelijkheid van museum Voorlinden. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Openingstijden

Voorlinden is elke dag open, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar, vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur. Ook tijdens feestdagen is het museum open.

Entreeprijzen

Volwassenen: € 19,50
Jongeren 13 t/m 18 jaar: € 8,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
ICOM (pas voor museumprofessionals): € 5,00

De Vriendenloterij VIP-pas en Museumkaart zijn niet geldig.

Tijdens de installatieperiode van een nieuwe tentoonstelling geldt een korting van 2,50 euro.

Tickets

Tickets kun je online bestellen of bij aankomst in het museum kopen. Je hoeft geen tijdslot te reserveren. Voorlinden is cashvrij. Het is dus niet mogelijk met contant geld te betalen. Dat geldt zowel voor het museum als voor het restaurant en de safaritent.

Jassen en tassen

Jassen en kleine tassen mogen mee het museum in. De maximale grootte is A4-formaat. Alle tassen die groter zijn, alle soorten rugzakken en paraplu’s zijn niet toegestaan op zaal en kun je opbergen in een gratis kluisje of achterlaten in de onbewaakte garderobe.

Bereikbaarheid

Het museum is bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel, rollator of buggy. Ook beschikken we over gratis garderobe en kluisjes, gratis wifi, mindervalidetoiletten in het museum, mindervalideparkeerplaatsen en BHV-personeel.

Plattegrond