fbpx Plan je bezoek - Museum Voorlinden
Bezoek

Plan je bezoek

Plan je bezoek

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de voorzieningen en toegankelijkheid van museum Voorlinden. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Museum Voorlinden vanaf 19 november geopend

Museum Voorlinden heropent haar deuren op 19 november. We nemen maatregelen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Tickets zijn daarom alleen online te bestellen. We hanteren tijdsloten om drukte te vermijden. We vragen alle bezoekers 1,5 meter afstand te houden en het is verplicht een mondkapje te dragen. Je mag het museum bezoeken met een groep van maximaal 4 volwassenen. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt geen beperking in groepsgrootte. Kom je met een gezelschap groter dan 4 personen dat niet uit één huishouden bestaat? Dan wordt het gezelschap opgesplitst bij de entree van het museum. Zo kun je in alle rust van de kunst, natuur en architectuur genieten. Benieuwd hoe een bezoek aan Voorlinden eruitziet? Bekijk hier onze bezoekersfilm.

Tickets

Op het moment is het alleen mogelijk online een ticket te kopen. In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus werken wij op dit moment met tijdsloten. Zo kunnen wij de rust in het museum bewaren.

Entreeprijzen

Volwassenen: € 17,50
Jongeren 13 t/m 18 jaar: € 8,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
ICOM (pas voor museumprofessionals): € 5,00

Museumkaart niet geldig


Bereikbaarheid

Het museum is bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel, rollator of buggy. Ook beschikken we over gratis garderobe en kluisjes, gratis wifi, mindervalidetoiletten in het museum, mindervalideparkeerplaatsen en BHV-personeel.

Plattegrond

Restaurant

Het restaurant van Voorlinden is omgetoverd tot Voorlinden Deli. Hier kun je terecht voor koffie, thee, frisdranken, seizoensgerechten, soepen, broodjes en taartjes om mee te nemen. Voorlinden Deli bevindt zich in het landhuis naast het museum. Je kunt hier alleen met pin betalen. Mondkapjes zijn verplicht.

Nu te zien

In het museum is momenteel onze nieuwe collectietentoonstelling Listen to Your Eyes te bewonderen, evenals de ruimtevullende installatie P E R I O D van Fiona Banner. Ook zijn de Highlights te zien. Daarnaast is onze nieuwe tentoonstelling Rendez-Vous te zien.

stap-in-tour-museum-voorlinden-serra-richard

Tours

Wil je graag meer weten over de kunst, architectuur en natuur van Voorlinden? Informeer ons naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar tour@voorlinden.nl.

Events

Wil je een ruimte huren of event organiseren bij Voorlinden? Wij informeren je vraag over de mogelijkheden. Stuur een mail naar event@voorlinden.nl.


Huisregels

Wij willen onze kunstwerken zo goed mogelijk presenteren en beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek waarborgen. Daarom vragen wij je vriendelijk onze huisregels te respecteren. Zo zorgen we samen voor een optimaal museumbezoek.

Families

Bij museum Voorlinden valt van alles te beleven voor het hele gezin. Niet alleen het zwembad en het oude stel onder de parasol zijn kunstwerken waarbij onze jonge bezoekers hun ogen kunnen uitkijken: het hele museum is een ontdekkingstocht voor kids. Ga op onderzoek met onze Ik zie ik zie-kaartjes en verbaas je over onze Highlights.
In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus vragen wij families en partners dicht bij elkaar te blijven. Zo kunnen wij een comfortabel bezoek garanderen.

Shop

Op zoek naar een leuk aandenken aan je museumbezoek of naar de catalogus van een tentoonstelling? Neem een kijkje in onze museumwinkel. Mail voor vragen en verzoeken naar shop@voorlinden.nl. Wil je zonder museumticket de shop bezoeken? Dit is mogelijk op afspraak en op specifieke tijden. Mail naar info@voorlinden.nl of bel naar +31 (0)70 51 21 660. Onze webshop is altijd toegankelijk. In de shop kun je alleen met pin betalen.