fbpx Plan je bezoek - Museum Voorlinden
Bezoek

Plan je bezoek

In verband met de aangekondigde verlenging van de maatregelen is Voorlinden genoodzaakt om in ieder geval tot en met 20 april 2021 haar deuren te sluiten. Voorlinden Deli blijft dagelijks geopend voor de lekkerste koffie, thee, sapjes en huisgemaakte (saucijzen)broodjes. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Openingstijden

Museum Voorlinden is gesloten tot en met 20 april 2021. Voorlinden Deli is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Entreeprijzen

Volwassenen: € 17,50
Jongeren 13 t/m 18 jaar: € 8,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
ICOM (pas voor museumprofessionals): € 5,00

Museumkaart niet geldig


Bereikbaarheid

Het museum is bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel, rollator of buggy. Ook beschikken we over gratis garderobe en kluisjes, gratis wifi, mindervalidetoiletten in het museum, mindervalideparkeerplaatsen en BHV-personeel.

Plattegrond

Restaurant

Het restaurant van Voorlinden is omgetoverd tot Voorlinden Deli. Hier kun je dagelijks terecht voor koffie, thee, frisdranken, sapjes en huisgemaakte (saucijzen)broodjes om mee te nemen. Voorlinden Deli bevindt zich in het landhuis naast het museum. Je kunt hier alleen met pin betalen. Mondkapjes zijn verplicht.

Nu te zien

In het museum is momenteel onze collectietentoonstelling Listen to Your Eyes en Rendez-Vous te bewonderen, evenals de ruimtevullende installatie P E R I O D van Fiona Banner. Ook zijn de Highlights te zien.

stap-in-tour-museum-voorlinden-serra-richard

Tours

Wil je graag meer weten over de kunst, architectuur en natuur van Voorlinden? Informeer ons naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar tour@voorlinden.nl.

Events

Wil je een ruimte huren of event organiseren bij Voorlinden? Wij informeren je vraag over de mogelijkheden. Stuur een mail naar event@voorlinden.nl.


Huisregels

Wij willen onze kunstwerken zo goed mogelijk presenteren en beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek waarborgen. Daarom vragen wij je vriendelijk onze huisregels te respecteren. Zo zorgen we samen voor een optimaal museumbezoek.

Families

Bij museum Voorlinden valt van alles te beleven voor het hele gezin. Niet alleen het zwembad en het oude stel onder de parasol zijn kunstwerken waarbij onze jonge bezoekers hun ogen kunnen uitkijken: het hele museum is een ontdekkingstocht voor kids. Ga op onderzoek met onze Ik zie ik zie-kaartjes en verbaas je over onze Highlights.
In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus vragen wij families en partners dicht bij elkaar te blijven. Zo kunnen wij een comfortabel bezoek garanderen.

Shop

Op zoek naar een leuk aandenken aan je museumbezoek of naar de catalogus van een tentoonstelling? Neem een kijkje in onze museumwinkel. Mail voor vragen en verzoeken naar shop@voorlinden.nl. Wil je zonder museumticket de shop bezoeken? Dit is mogelijk op afspraak en op specifieke tijden. Mail naar info@voorlinden.nl of bel naar +31 (0)70 51 21 660. Onze webshop is altijd toegankelijk. In de shop kun je alleen met pin betalen.