fbpx Bezoek nu museum Voorlinden in Wassenaar - Praktische informatie
Home

Bezoek

instructies-bezoek-museum-voorlinden

Bezoek museum Voorlinden

Bekijk hier onze bezoekersfilm.

museum-voorlinden-gebouw

Plan je bezoek

Hier vind je alle informatie over de openingstijden, toegangsprijzen, voorzieningen en toegankelijkheid van museum Voorlinden.

Openingstijden en prijzen

Voorlinden is 365 dagen per jaar geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Installation view Momentum museum Voorlinden

Tentoonstellingen

Museum Voorlinden kent drie delen: een wisselende collectietentoonstelling, een soloshow van een grote kunstenaar en onze Highlights.

stap-in-tour-museum-voorlinden-serra-richard

Highlights

Museum Voorlinden kent een aantal kunstwerken die permanent te zien zijn. Deze werken uit de verzameling hebben hun eigen intieme plek in het museum waar ze optimaal tot hun recht komen.

Tours

Meer weten over onze kunstwerken, het museum en de architectuur? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een rondleiding.

voorlinden klassiek concert

Events

Volg een workshop, masterclass of luister naar een klassiek concert tijdens Voorlinden Klassiek.

Voorlinden Deli

Voorlinden Deli

Ook zonder museumticket ben je van harte welkom in Voorlinden Deli.

Tuinen Achter

Tuinen

Museum Voorlinden wordt omringd door natuur. Bossen, duinen, weilanden, wateren en ontworpen tuinen kenmerken het landschap.

Toegankelijkheid

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de toegankelijkheid van museum Voorlinden.

Bereikbaarheid

Voorlinden is bereikbaar met de auto, met het OV of met de fiets. Parkeren is altijd gratis.

Huisregels

Wij willen onze kunstwerken zo goed mogelijk presenteren en beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek waarborgen. Daarom vragen wij je vriendelijk onze huisregels te respecteren.

Families

Bij museum Voorlinden valt van alles te beleven voor het hele gezin. Ga op onderzoek met onze Ik zie ik zie-kaartjes en verbaas je over onze Highlights.