fbpx Bezoek nu museum Voorlinden in Wassenaar - Praktische informatie
Home

Bezoek

museum-voorlinden-gebouw

Plan je bezoek

Hier vind je alle informatie over de openingstijden, toegangsprijzen, voorzieningen en toegankelijkheid van museum Voorlinden.

Openingstijden en prijzen

Voorlinden is 365 dagen per jaar geopend, van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Tentoonstellingen

Museum Voorlinden kent drie delen: een wisselende collectietentoonstelling, een soloshow van een grote kunstenaar en onze Highlights.

Highlights

Museum Voorlinden kent een aantal Highlights. Deze werken uit de collectie hebben hun eigen intieme plek in het museum waar ze optimaal tot hun recht komen.

stap-in-tour-museum-voorlinden-serra-richard

Tours & Groepsbezoeken

Meer weten over onze kunstwerken, het museum en de architectuur? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een rondleiding.

voorlinden klassiek concert

Activiteiten

Voorlinden organiseert regelmatig leuke activiteiten rondom tentoonstellingen, zoals speciale rondleidingen, concerten en lezingen.

Restaurant

Het restaurant van Voorlinden is elke dag geopend van 10:30 tot 18:00. Ook zonder museumticket ben je van harte welkom.

Tuinen Achter

Tuinen

Museum Voorlinden wordt omringd door natuur. Bossen, duinen, weilanden, wateren en ontworpen tuinen kenmerken het landschap.

Toegankelijkheid

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de toegankelijkheid van museum Voorlinden.

Bereikbaarheid

Voorlinden is bereikbaar met de auto, met het OV of met de fiets. Parkeren is altijd gratis.

Huisregels

Wij willen onze kunstwerken zo goed mogelijk presenteren en beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek waarborgen. Daarom vragen wij je vriendelijk onze huisregels te respecteren.

Families

Bij museum Voorlinden valt van alles te beleven voor het hele gezin. Ga op onderzoek met onze Ik zie ik zie-kaartjes en verbaas je over onze Highlights.