fbpx Groepen en scholen - Bezoek nu Voorlinden
Tours & Groepsbezoeken

Groepen en scholen

Groepsbezoek museum

Wil je het museum bezoeken met een groep van 15 personen of meer? Graag horen wij dit vooraf zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jullie bezoek geheel naar wens is. Stuur uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan je bezoek een mail naar tour@voorlinden.nl en vermeld daarin met hoeveel personen, hoe laat en met wat voor soort gezelschap jullie willen komen.

Schoolbezoek

Wil je het museum met een school bezoeken? Graag kijken we met je mee hoe we jullie leerlingen en studenten het beste kunnen ontvangen. Meld je bezoek aan via tour@voorlinden.nl.

Ontvangst voor openingstijd
Als je het museum met meerdere schoolgroepen tegelijk wilt bezoeken, stellen wij het museum graag een uur voor de reguliere openingstijd open voor de leerlingen en studenten.

Ik zie ik zie 
Kinderen kunnen bij Voorlinden aan de hand van Ik zie ik zie-kaartjes enkele verrassende sleutelwerken uit het museum op speelse wijze ontdekken. Deze gratis set kaarten is verkrijgbaar aan de balie van het museum. Ze vormen een mooie aanleiding voor leerlingen en docenten om samen te praten over hedendaagse kunst. Dankzij de prikkelende vragen wordt het museumbezoek een spannende ontdekkingstocht.

Richtlijnen school- en groepsbezoek

  • Komen jullie met een touringcar? Dan kunnen jullie parkeren en/of uitstappen op de eerste parkeerplaats op het landgoed, direct op de oprijlaan aan je linkerzijde. De tweede parkeerplaats is alleen geschikt voor personenauto’s.
  • Voordat je het museum betreedt, vragen we je alvast groepen te vormen zodat je direct met je bezoek aan het museum kunt starten. Hiermee voorkomen we opstoppingen in de entreehal van het museum.
  • Onze medewerkers zullen je bij aankomst in het museum de entreetickets overhandigen.
  • Tassen en jassen kun je opbergen in onze lockers. Graag vragen wij je de lockers met elkaar te delen, zodat andere bezoekers ook de mogelijkheid hebben om van een locker gebruik te maken.
  • Roken is op landgoed Voorlinden verboden, ook in het restaurant. Dit geldt ook voor e-sigaretten.
  • Je mag een potlood en papier of notitieboekjes meenemen om te schrijven of te tekenen. Doe dat niet tegen de muren. Eventueel kun je op de grond zitten wanneer het niet te druk is.
  • Respecteer andere museumbezoekers en let op je stemgeluid.
  • Bewaar een meter afstand tot de kunstwerken.
  • Groepen van 10 personen met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar of jonger moeten altijd worden begeleid door een volwassene. Graag vragen wij je het gezelschap actief te begeleiden, rond te lopen en toezicht te houden.
  • Alle huidige en toekomstige tentoonstellingen vind je op onze tentoonstellingspagina.