fbpx Veelgestelde vragen - Museum Voorlinden
Home

Veelgestelde vragen

Museum Voorlinden is tijdelijk gesloten

Is Voorlinden open?
In verband met de aangekondigde verlenging van de maatregelen is museum Voorlinden tijdelijk gesloten. Houd onze website en andere kanalen in de gaten voor updates. Voorlinden Deli is dagelijks geopend voor koffie, thee, sapjes en huisgemaakte (saucijzen)broodjes. Vanaf 28 april is ook het terras van het restaurant weer geopend.

Is de museumwinkel open?
Het is mogelijk op afspraak een bezoek te brengen aan de museumwinkel. Van maandag tot en met vrijdag is de museumwinkel geopend van 11 tot 16 uur. Plan je afspraak in via shop@voorlinden.nl of door te bellen naar 070 512 1660.

Ik heb al een ticket geboekt voor het museum, een tour of een event. Wat nu?
Als het goed is heb je een mail ontvangen waarin we uitleggen dat je tickets geldig blijven voor op een andere datum. Zodra we zeker weten dat we weer open mogen, zullen we nogmaals contact opnemen om een nieuwe datum voor je bezoek in te plannen. De nieuwe tickets ontvang je vervolgens per email. Heb je deze mail niet ontvangen? Check dat je ongewenste mail of spam. Anders ontvangen we graag je mailadres zodat we je alle informatie alsnog per mail kunnen toesturen.

Ik wil een ticket boeken voor na de sluiting van het museum. Is dit mogelijk?
Het is mogelijk alvast een ticket te boeken in de periode van 1 tot en met 27 juni. Zodra wij zeker weten dat we onze deuren weer mogen openen, zullen wij de ticketstraat verder openzetten. Houd hiervoor de website goed in de gaten.

Is het restaurant of Voorlinden Deli wel geopend?
Voorlinden Deli is 7 dagen per week geopend voor take-away. Geniet van heerlijke koffie, thee, sapjes en huisgemaakte (saucijzen)broodjes; alles om je wandeling op het landgoed compleet te maken. Voorlinden Deli is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Is jullie terras geopend?
Het terras van het restaurant van Voorlinden is geopend. Dagelijks voorzien we je van 12.00 tot 18.00 uur van de lekkerste lunch, koffie of thee met gebak en borrel. Vooraf reserveren kan alleen voor doordeweekse dagen door te bellen naar 070 512 1660. In de weekenden werken we met reserveringen aan de deur. Voorlinden Deli blijft dagelijks geopend voor take-away.

Is het landgoed wel geopend?
Het landgoed van Voorlinden is wel geopend voor publiek. Hiervoor hoeft geen entreeticket te worden gekocht. Houd je bij je bezoek wel aan de landelijke richtlijnen: kom met maximaal 2 personen van verschillende huishoudens (hier wordt op gehandhaafd), kies een rustig moment, mijd drukke plekken, houd afstand en blijf thuis bij koorts of verkoudheid van jou of iemand in je gezin. Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan.

Wat zijn de parkeermogelijkheden op landgoed Voorlinden?
Museum Voorlinden beschikt over een groot aantal gratis parkeerplaatsen. Op het landgoed bevinden zich twee parkeerterreinen: P1 en P2. P1 ligt het dichtst bij het museum en het restaurant. Daar zijn ook vijf mindervalidenparkeerplaatsen te vinden.

Gaan jullie online rondleidingen geven nu het museum is gesloten?
We doen er alles aan om de kunst Voorlinden naar jou thuis te brengen. Dagelijks posten wij een werk uit de collectie op Facebook en Instagram. Wij organiseren vooralsnog geen online rondleidingen, omdat wij geloven in de fysieke beleving van de kunst en de totaalervaring tussen kunst, natuur en architectuur.

Ik heb een cadeauticket dat verloopt. Wat nu?
Cadeautickets met een geldigheid die verstrijkt in periode dat het museum gesloten is, worden met een jaar verlengd. Deze tickets zijn dus een jaar langer geldig. Heb je een datum in gedachten voor een bezoek aan Voorlinden wanneer wij weer openen? Stuur dan een mail naar info@voorlinden.nl, zodat wij een tijdslot voor je kunnen reserveren.

Kan ik mijn ticket omboeken naar een andere datum?
Je ticket kan kosteloos worden omgeboekt. Zodra wij zeker weten wanneer wij weer open mogen, zullen wij contact met je opnemen voor het plannen van een nieuwe datum voor je bezoek. Wij zetten het ticket voor je om naar een andere datum.

Kan ik beeldentuin Clingenbosch bezoeken?
Beeldentuin Clingenbosch is op dit moment gesloten. Wij hopen snel onze deuren te kunnen openen. Houd onze online kanalen in de gaten voor updates over de maatregelen en de ticketverkoop.

Worden de data van de huidige tentoonstellingen aangepast?
Op dit moment brengen wij de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus voor het tentoonstellingsprogramma in kaart. Mocht er iets wijzigen in het programma, dan zullen wij dit via onze kanalen communiceren.