fbpx Tour - Museum Voorlinden

Meer weten over wat je ziet bij Voorlinden? Boek dan een privétour! Tijdens zo’n rondleiding leidt een van onze bevlogen gidsen je langs onze Highlights (inclusief collectietentoonstelling) en/of langs de solotentoonstelling – alle lopende en toekomstige tentoonstellingen vind je op deze pagina. Je kunt kiezen voor een rondleiding van 60 of 90 minuten en in het Nederlands of Engels.

Boek jouw tour
Een rondleiding is elke dag van de week mogelijk. Per rondleider worden maximaal 15 personen ingedeeld. Je hebt de keuze uit een Nederlandse tour van 60 minuten à € 95 of van 90 minuten à € 130 per gids. Daarnaast hebben we een Engelse tour van 60 minuten à € 110 of een 90 minuten Engelse tour à € 145 per gids beschikbaar. De kosten van een rondleiding zijn exclusief museumentree.

Boek je rondleiding online:

Boek een tour

Tijden
Rondleidingen starten doordeweeks op de volgende tijdstippen:
11:30 uur – maximaal 3 groepen van 15 personen
14:00 uur – maximaal 3 groepen van 15 personen
15:30 uur – maximaal 3 groepen van 15 personen

Rondleidingen starten in het weekend op de volgende tijdstippen:
14:00 uur – maximaal 3 groepen van 15 personen
15:30 uur – maximaal 3 groepen van 15 personen

Koop een entreebewijs
Tours worden alleen geboekt in combinatie met een entreebewijsticket. Entreetickets zijn niet inbegrepen bij de tour en moeten nog apart aangeschaft worden. Je kunt de entreetickets boeken via onderstaande knop, of bij de balie in het museum afrekenen. Houd er rekening mee dat je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de tour aanwezig bent.

Bestel je entreetickets online:

Bestel tickets

Annuleringsvoorwaarden
Nadat je je rondleiding online geboekt hebt, is de afspraak bindend. Wil je de tour hierna toch annuleren, dan worden de kosten voor de gids in rekening gebracht.

Vragen?
Stuur een mail naar tour@voorlinden.nl. Graag in de mail je telefoonnummer vermelden, anders kunnen wij je aanvraag niet behandelen.