fbpx Tour - Museum Voorlinden

Meer weten over wat je ziet bij Voorlinden? Boek dan een privétour! Tijdens zo’n rondleiding leidt een van onze bevlogen gidsen je langs onze Highlights, onze collectietentoonstelling Listen to Your Eyes en de tijdelijke tentoonstelling Picasso-Giacometti. Je kunt kiezen voor een rondleiding van 60 of 90 minuten en in het Nederlands of Engels.

Boek jouw tour
Een rondleiding is elke dag van de week mogelijk. In verband met de coronamaatregelen worden momenteel maximaal 5 personen per gids ingedeeld. Je hebt de keuze uit een Nederlandse tour van 60 minuten à € 95 of van 90 minuten à € 130 per gids. Daarnaast hebben we een Engelse tour van 60 minuten à € 110 of een 90 minuten Engelse tour à € 145 per gids beschikbaar.

Wil je een rondleiding aanvragen? Mail dan naar tour@voorlinden.nl met de gewenste datum en duur van de tour, het aantal personen, de naam van jouw gezelschap, je telefoonnummer en eventuele specifieke wensen. Dan laten we jou zo snel mogelijk weten of we een tourgids beschikbaar hebben. De entreetickets voor het museum boek je vooraf via onze website. De tour zelf kun je op de dag van je bezoek aan de balie in het museum afrekenen.

Tijden
Vanwege de grote toestroom bezoekers bij de tentoonstelling Picasso-Giacometti kunnen rondleidingen alleen starten op de volgende tijdstippen:
14:00 uur – maximaal 3 groepen van 5 personen
15:30 uur – maximaal 3 groepen van 5 personen

Boek een tijdslot
Tours worden alleen geboekt in combinatie met een entreebewijsticket met tijdslot. Je kunt de entreetickets boeken via onderstaande knop. Houd er rekening mee dat je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de tour aanwezig bent.

Bestel tickets

Annuleringsvoorwaarden
Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvang je van ons een bevestiging. Daarna is de afspraak bindend. Wil je de tour hierna toch annuleren, dan worden de kosten voor de gids in rekening gebracht.