fbpx Tour - Museum Voorlinden

Tijdens onze privétour leiden we je langs onze Highlights, onze collectietentoonstelling Listen to Your Eyes en de solotentoonstelling van Robin Rhode. Je kunt kiezen voor een tour van 60 of 90 minuten (Nederlands of Engels).

Boek uw tour
Vanwege de COVID-19 maatregelen worden er maximaal 8 personen per gids ingedeeld. Je hebt de keuze uit een Nederlandse tour van 60 minuten à €95 of een 90 minuten durende tour à €130 per gids. Daarnaast hebben we een Engelse tour van 60 minuten à €110,- of een 90 minuten Engelse tour à €145 per gids beschikbaar.

Je aanvraag voor een tour kun je indienen via tour@voorlinden.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens: gewenste datum en tijd tour, aantal personen, naam gezelschap en telefoonnummer. Mocht je specifieke wensen hebben dan kun je die hier ook noemen. De tour dien je op de dag van je bezoek aan de balie in het museum af te rekenen. De entreetickets boek je vooraf via onze website.

Tijden
Maandag tot en met vrijdag
10:45 uur – maximaal 2 groepen
13:30 uur – maximaal 2 groepen
15:30 uur – maximaal 2 groepen

Zaterdag en zondag
10:30 uur – maximaal 2 groepen
15:30 uur – maximaal 2 groepen

Boek een tijdslot
Tours worden alleen geboekt in combinatie met een entreebewijsticket met tijdslot. Je kunt de entreetickets boeken via onderstaande knop. Houd er rekening mee dat je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de tour aanwezig bent.

Bestel tickets

Annuleringsvoorwaarden
Nadat je akkoord bent gegaan met het voorstel en je een bevestigingse-mail hebt ontvangen van tour@voorlinden.nl is de afspraak bindend. Wanneer je de tour hierna annuleert, worden de kosten voor de gids in rekening gebracht.

Benieuwd hoe een bezoek aan museum Voorlinden er nu uit ziet? Bekijk onze hier onze bezoekersfilm.