fbpx Toegankelijkheid - Museum Voorlinden
Bezoek

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel. Het gebouw is grotendeels gelijkvloers en is voorzien van een speciale entree voor rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s. Ook zijn er gratis rolstoelen te leen.

Rolstoel reserveren

Het is mogelijk een rolstoel te reserveren. Wij brengen de rolstoel naar de parkeerplaats. De rolstoel wordt gedesinfecteerd aan je overgedragen. Stuur minstens twee werkdagen voorafgaand aan je bezoek een mail naar info@voorlinden.nl. Vermeld hierin de datum en het tijdstip van je bezoek en waar je de rolstoel wilt ophalen. Wij vragen om een identiteitsbewijs als borg.

De kunstwerken Swimming Pool van Leandro Erlich en Open Ended van Richard Serra zijn gedeeltelijk toegankelijk met een rolstoel. Swimming Pool is enkel van bovenaf te bekijken. Open Ended is alleen van buitenaf te zien.

Iedereen dient een geldig entreebewijs te kunnen tonen. Bezoekers die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen op vertoon van een OV-Begeleiderskaart of een verklaring ondertekend door huisarts en/of behandelend arts gratis één begeleider meenemen.

Groepen

Bezoek je Voorlinden een groep van 15 personen of meer? Gelieve je groepsbezoek aan te kondigen via tour@voorlinden.nl.

Willen jullie ook gebruikmaken van onze horecavoorzieningen? Ook dat horen wij graag van tevoren via restaurant@voorlinden.nl, zodat wij in de agenda kunnen kijken naar de beschikbaarheid.

Voorzieningen

  • Gratis garderobe en kluisjes
  • Gratis wifi
  • Mindervalidetoiletten in het museum
  • Mindervalideparkeerplaatsen
  • BHV-personeel

Adres

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar
info@voorlinden.nl
+31 (0)70 51 21 660 (telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)