fbpx Toegankelijkheid - Museum Voorlinden
Bezoek

Toegankelijkheid

Museum Voorlinden is goed toegankelijk met een rolstoel. Het gebouw is grotendeels gelijkvloers en is voorzien van een speciale entree voor rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s. Ook zijn er gratis rolstoelen te leen.

Reserveren rolstoel
Het is mogelijk een rolstoel te reserveren. Ook bieden wij de mogelijkheid je met een rolstoel op te halen en terug te brengen naar de parkeerplaats. De rolstoel wordt gedesinfecteerd aan je overgedragen. Stuur minstens twee werkdagen voorafgaand aan je bezoek een mail naar info@voorlinden.nl. Vermeld hierin je datum en tijdstip van je bezoek en of je gebruik wilt maken van onze ophaalservice.

De kunstwerken Swimming Pool van Leandro Erlich en Open Ended van Richard Serra zijn gedeeltelijk toegankelijk met een rolstoel. Swimming Pool is enkel van bovenaf te bekijken. Open Ended is alleen van buitenaf te zien.

Iedereen dient een geldig entreebewijs te kunnen tonen. Bezoekers die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen op vertoon van een OV-Begeleiderskaart of een verklaring ondertekend door huisarts en/of behandelend arts gratis één begeleider meenemen.

Groepen
Bezoek je Voorlinden een groep van 15 personen of meer? Gelieve je groepsbezoek aan te kondigen via tour@voorlinden.nl.

Willen jullie ook gebruikmaken van onze horecavoorzieningen? Ook dat horen wij graag van tevoren via restaurant@voorlinden.nl, zodat wij in de agenda kunnen kijken naar de beschikbaarheid.

 

Voorzieningen

  • Gratis garderobe en kluisjes
  • Gratis wifi
  • Mindervalidetoiletten in het museum
  • Mindervalideparkeerplaatsen
  • BHV-personeel

 

Adres

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar

+31 (0)70 51 21 660
Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)

info@voorlinden.nl