fbpx Pers en beeld - Voorlinden
Home

Pers en beeld

Persbezoek

Journalisten, filmploegen en persfotografen zijn op afspraak welkom bij museum Voorlinden. Meld je minstens 2 werkdagen tevoren aan via press@voorlinden.nl. Vermeld daarbij de datum en reden van je bezoek, je opdrachtgever of medium en voeg een kopie van een actuele perskaart of visitekaartje toe.

Wil je op de hoogte blijven van onze tentoonstellingen en uitnodigingen ontvangen voor perspreviews? Meld je dan aan voor onze persnieuwsbrief:

Aanmelden persnieuwsbrief

Beeldbank

In onze beeldbank vind je foto’s van museum Voorlinden, onze tuinen en onze tentoonstellingen. Deze beelden kun je gratis gebruiken, zolang je de juiste bijschriften en copyrights daarbij vermeldt en ze gebruikt voor redactionele bijdragen. De beelden kun je niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Om toegang te krijgen tot de beelden, mail naar press@voorlinden.nl.

Fotoshoots en filmopnamen

Filmopnamen of foto’s maken in het museum, in de tuin of op het landgoed van Voorlinden is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de persafdeling van museum Voorlinden. We willen dat onze bezoekers optimaal en ongestoord kunnen genieten van kunst, natuur en architectuur bij Voorlinden. Voor de optimale bezoekerservaring, de bescherming van de privacy van onze bezoekers én de veiligheid van onze kunstwerken hebben we een protocol opgesteld voor filmopnamen en fotoshoots.
Lees dit document goed en dien bij voorkeur 2 weken tevoren per mail je aanvraag in via press@voorlinden.nl. Op die manier hebben we genoeg tijd om met je mee te denken. Wij beoordelen elke aanvraag op inhoud en match met het merk Voorlinden.

Huisregels

Wij vragen al onze bezoekers zich te houden aan onze huisregels. Die gelden dus ook bij persbezoeken, fotoshoots en filmopnamen.