fbpx Beeldentuin Clingenbosch - Museum Voorlinden
Tours & Groepsbezoeken

Beeldentuin Clingenbosch

Beeldentuin Clingenbosch ligt op het gelijknamige landgoed, op steenworp afstand van Voorlinden. Hier zijn meer dan zestig werken van nationale en internationale kunstenaars te bewonderen, waaronder Henry Moore, Sol LeWitt, Berlinde De Bruyckere, Carel Visser en Atelier Van Lieshout. De beeldentuin is in 2023 geopend van 4 mei t/m 26 oktober en is alleen te bezoeken onder begeleiding van een gids.

Bestel je tickets online:

Bestel tickets

Bezoekadres Beeldentuin Clingenbosch

Dennenlaan 9
2244 AK Wassenaar

+31 (0) 70 512 1660
beeldentuin@voorlinden.nl

Let op: beeldentuin Clingenbosch heeft een ander adres dan museum Voorlinden. De tuin is enkel te bezoeken onder leiding van een gids.

Beeldentuin_Clingenbosch_plattegrond

Programma

De beeldentuin is op dit moment gesloten. Van mei tot en met oktober 2023 is de beeldentuin op donderdagmiddagen van 15.00 uur tot 18.00 uur te bezoeken onder begeleiding van een van onze bekwame gidsen. Na een korte introductie leidt een ruim twee uur durende wandeling langs ruim zestig beelden. We besluiten de middag met een hapje en een drankje. Let op: het betreft een intensieve wandeling over grotendeels onverharde paden. De beeldentuin is daarom helaas niet geschikt voor bezoekers met een rollator of rolstoel. Ook mensen die slecht ter been zijn, raden wij deelname af.

Henry Moore

Wat je moet weten

  • Zowel groepen (maximaal 60 personen) als individuele bezoekers zijn welkom. Per rondleider worden groepen gevormd van ongeveer 15 personen.
  • Het is niet mogelijk om je boeking te annuleren of te wijzigen. Nadat je betaald hebt, is het niet mogelijk je geld retour te ontvangen.
  • Wandelingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Neem indien nodig regenkleding mee.
  • De beeldentuin is niet geschikt voor bezoekers met een rollator of rolstoel. Mensen die slecht ter been zijn, raden wij deelname af.
  • Wij adviseren wandelschoenen te dragen. Ook raden wij in de zomer bedekkende kleding aan om de kans op tekenbeten te verkleinen.
  • Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van een of meerdere volwassenen. Geef bij de reservering aan om welke leeftijdscategorie het gaat, zodat wij de rondleiding eventueel kunnen aanpassen.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Deelname is op eigen risico.
  • Wil je een tekst of foto’s van de beeldentuin publiceren? Vraag toestemming door een e-mail te sturen naar beeldentuin@voorlinden.nl.
  • Wij behouden ons het recht voor aanvragen of toegang zonder opgaaf van reden te weigeren.