fbpx Ontvangst op maat - Museum Voorlinden
Events

Ontvangst op maat

Particuliere en zakelijke reserveringen

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw verjaardag, jubileum, middag uitje voor vrienden en/of familie of een zakelijke bijeenkomst?  Voorlinden biedt talloze mogelijkheden voor verhuur van ruimtes voor je ontvangst. Laat je inspireren door de kunst, natuur en architectuur van Voorlinden en maak je dag compleet met bijvoorbeeld een rondleiding, wandeling door bos en duin en een heerlijk op maat verzorgd diner. Wij organiseren bijeenkomsten altijd in combinatie met een museumbezoek. Bekijk hieronder onze Food & Drinks en Locatie mogelijkheden.

Heb je interesse in het organiseren van een bijeenkomst bij Voorlinden? Neem contact op via event@voorlinden.nl of bel 070 512 1660 voor meer informatie.

Coronamaatregelen

Alle bezoekers van 13 jaar en ouder moeten een mondkapje dragen én 1,5 meter afstand houden in het museum en bij verplaatsing in het restaurant. Bovendien vragen we om een geldig coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie, negatieve testuitslag, herstelbewijs) bij ontvangst.  In verband met de maatregelen sluit ons restaurant om 17:00 uur. Ook alle evenementen zijn om 17:00 afgelopen.

 

 

Impressie van onze locaties

Restaurant

Het restaurant van Voorlinden gevestigd in het landhuis naast het museum. In het landhuis ontvangen wij je graag voor een lunch, receptie of diner. Onze chef-kok bereidt hier wisselende gerechten passend bij het seizoen, die speciaal voor je gezelschap worden bereid. Op de eerste verdieping zijn zeven vergaderruimtes gevestigd. De ruimtes zijn standaard uitgerust met Wi-Fi. Op verzoek plaatsen wij een flip-over en/of een beamer met scherm.

Impressie ontvangstruimtes lunch, receptie of diner
Capaciteit 100 personen zittend, 200 personen staand

Museum

Boek een tour in het museum en laat je rondleiden langs alle moderne en hedendaagse kunst. Wil je het museum exclusief afhuren? We ontvangen je graag buiten openingstijd van het museum.

Twilight Experience
Bewonder het lichtprogramma in de Skyspace van James Turrell in de maanden februari, maart, oktober en november tijdens zonsopgang en zonsondergang.

Impressie Auditorium
Capaciteit 200 personen zittend

Impressie educatie atelier
Capaciteit 45 personen zittend

Impressie Skyspace van James Turrell
Capaciteit 36 personen zittend

Safaritent

Tijdens de zomermaanden vind je naast het museum een luxe safaritent. Niet alleen vinden daar verschillende Voorlinden-events plaats; ook jij kunt jouw event in deze tent laten plaatsvinden. Vier hier van april tot en met eind september jouw personeelsfeest, jubileum of borrel. Wij denken graag mee over een programma op maat.

Safaritent
Capaciteit 150 personen staand en 50 zittend (overdekt)

Alle voorwaarden met betrekking tot het organiseren van events bij Voorlinden vind je hier.