fbpx Verhuur en events - Museum Voorlinden in Wassenaar
Events

Verhuur en events

In verband met de aangekondigde verlenging van de maatregelen is Voorlinden tijdelijk gesloten. Voor meer informatie over events bij Voorlinden kun je contact opnemen via event@voorlinden.nl.

Ben je op zoek naar een onderscheidende locatie voor je vergadering, diner, heidag, seminar of workshop? Voorlinden biedt talloze mogelijkheden voor verhuur van ruimtes voor je eigen evenement, voor- en na sluitingstijd. Het museum, het restaurant en overige ruimtes in het oud-Engelse landhuis zijn beschikbaar voor verhuur. Wij combineren onze verhuurmogelijkheden altijd met een museumbezoek. Hieronder vind je een algemeen overzicht van onze verhuuropties. Heb je interesse in het organiseren van een bijeenkomst bij Voorlinden? Neem contact op via event@voorlinden.nl voor meer informatie.

Vergaderen

Restaurant Voorlinden heeft zeven vergaderruimtes op de eerste verdieping van het oude landhuis. De lunch, de borrel en het diner worden geserveerd in een van de ruimtes op de begane grond. De ruimtes zijn standaard uitgerust met wifi. Op verzoek plaatsen wij een flip-over en/of een beamer met scherm.

In overleg kunnen wij op ieder gewenst moment een snack, smoothie of drankje serveren. Bekijk hier de mogelijkheden voor de culinaire invulling.

Maak je programma af met een privétour door het museum of een wandeling door de duinen achter het landhuis.

Evenementenlocatie

Voorlinden is een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering of presentatie, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Restaurant Voorlinden en museum Voorlinden zijn beide af te huren na sluitingstijd. Bij Voorlinden organiseren wij programma’s altijd in combinatie met een museumbezoek.

Ontvang je gasten in de hal van museum Voorlinden en laat je door deskundige gidsen rondleiden langs de moderne en hedendaagse kunst die Voorlinden te bieden heeft. Aansluitend wacht ons team je op in het honderd jaar oude landhuis voor een uitgebreid diner passend bij je wensen.

Restaurant

In het landhuis ontvangen wij je graag voor een receptie of diner. Onze chef-kok bereidt hier wisselende gerechten passend bij het seizoen, die speciaal voor je gezelschap worden bereid. Wij hebben de capaciteit om een sit down dinner tot maximaal 45 personen en een walking dinner tot maximaal 120 personen te organiseren. Let op: in verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is de capaciteit van de ruimtes aangepast. Neem contact op met event@voorlinden.nl voor een actueel overzicht van de mogelijkheden.

  • Hal restaurant Voorlinden – receptie, maximaal 45 personen
  • Johnstonzaal – sit down dinner, maximaal 45 personen
  • Schouwzaal – sit down dinner, maximaal 36 personen
  • Combinatie Johnston- en Schouwzaal – walking dinner, maximaal 120 personen

Voor elk moment van de dag bieden wij verschillende culinaire arrangementen aan. Bekijk hier al onze menumogelijkheden.

vB_Voorlinden_zalen_medres_sRGB-72-Johnston

vB_Voorlinden_zalen_medres_sRGB-70

Meer informatie

Voorlinden leent zich uitstekend als locatie voor een seminar, vergadering of rondleiding na sluitingstijd. Wij nodigen je graag uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de faciliteiten op Voorlinden. Mail voor een afspraak naar event@voorlinden.nl.

Landgoed Voorlinden beschikt over twee ruime parkeerterreinen die gratis kunnen worden gebruikt. Bekijk hier de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor events bij Voorlinden vind je hier.