fbpx Vergaderen - Voorlinden

Heisessies, vergaderingen, een boardmeeting voor een select aantal personen of een grootschalig seminar/congres; wij beschikken over de ruimtes én de middelen om dit voor je te faciliteren.

In zowel het museum als het landhuis beschikken wij over vergaderfaciliteiten. Qua sfeer zijn de ruimtes dusdanig aangekleed, dat je je altijd op je gemak zult voelen en een zeer productieve dag kunt neerzetten. Wij organiseren bijeenkomsten bij Voorlinden altijd in combinatie met een museumbezoek. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding door het museum te plannen op de dag van je bijeenkomst. Sluit de dag af met een borrel en/of private diner.

Heb je interesse in het organiseren van een bijeenkomst bij Voorlinden? Neem contact op via event@voorlinden.nl. Graag in de mail je telefoonnummer vermelden, anders kunnen wij je aanvraag niet behandelen.

Bekijk alvast onze brochures hieronder voor meer informatie over onze locaties en cateringmogelijkheden.

Impressie van onze locaties

Restaurant

Het restaurant van Voorlinden is gevestigd in het landhuis naast het museum. In het landhuis ontvangen wij je graag voor een lunch, receptie of diner. Onze chef-kok bereidt hier wisselende gerechten passend bij het seizoen, die speciaal voor je gezelschap worden bereid. Op de eerste verdieping zijn zeven vergaderruimtes gevestigd. De ruimtes zijn standaard uitgerust met Wi-Fi. Op verzoek plaatsen wij een flip-over en/of een beamer met scherm.

Impressie ontvangstruimtes lunch, receptie of diner
Capaciteit 100 personen zittend, 200 personen staand

Museum

Boek een tour in het museum en laat je rondleiden langs alle moderne en hedendaagse kunst. Wil je het museum exclusief afhuren? We ontvangen je graag buiten openingstijd van het museum.

Twilight Experience
Bewonder het lichtprogramma in de Skyspace van James Turrell in de maanden februari, maart, oktober en november tijdens zonsopgang en zonsondergang. De Twilight Experience is alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact via event@voorlinden.nl.

Impressie Auditorium
Capaciteit 200 personen zittend

Impressie educatie atelier
Capaciteit 45 personen zittend

Impressie Skyspace van James Turrell
Capaciteit 36 personen zittend

Paviljoen In ’t Groen
Tijdens de zomermaanden vind je naast het museum het paviljoen. Niet alleen vinden daar verschillende Voorlinden-events plaats; ook jij kunt jouw event hier laten plaatsvinden. Vier hier van mei tot en met eind september jouw personeelsfeest, jubileum of borrel. Wij denken graag mee over een programma op maat.

Paviljoen
Capaciteit 150 personen staand en 50 zittend (overdekt)

Alle voorwaarden met betrekking tot het organiseren van events bij Voorlinden vind je hier.