fbpx
Events

Verhuur

Ben je op zoek naar een onderscheidende locatie voor je vergadering, diner, heidag, seminar of workshop? Museum Voorlinden biedt talloze mogelijkheden voor verhuur van ruimtes voor je eigen evenement, voor- en na sluitingstijd. Het museum, het restaurant en overige ruimtes in het oud-Engelse landhuis zijn beschikbaar voor verhuur. Alle verhuurmogelijkheden zijn te combineren met een museum- en restaurantbezoek. Hieronder vind je een algemeen overzicht van onze verhuuropties. Heb je interesse in het organiseren van een bijeenkomst bij Voorlinden? Neem contact op via event@voorlinden.nl voor meer informatie.

image description

Vergaderen

Restaurant Voorlinden heeft zeven vergaderruimtes op de eerste verdieping van het oude landhuis. De lunch, de borrel en het diner worden geserveerd in één van de ruimtes op de begane grond. De ruimtes zijn standaard uitgerust met wifi en een flipover. Op verzoek plaatsen wij een beamer met scherm à € 82,65 (exclusief btw) per dag.

In overleg kunnen wij op ieder gewenst moment een snack, smoothie of drankje serveren. Bekijk hier de mogelijkheden voor de culinaire invulling.

Maak je programma af met een rondleiding door het museum of een wandeling door de duinen achter het landhuis.

image description

Evenementenlocatie

Restaurant Voorlinden en museum Voorlinden zijn beide af te huren na sluitingstijd. Voorlinden is een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering of presentatie, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Bij museum Voorlinden organiseren wij programma’s altijd in combinatie met een museumbezoek.

Ontvang je gasten in de hal van museum Voorlinden en laat je door deskundige gidsen rondleiden langs de moderne en hedendaagse kunst die Voorlinden te bieden heeft. Aansluitend wacht ons team je op in het honderd jaar oude landhuis voor een uitgebreid diner passend bij je wensen.

image description

Restaurant

In het landhuis ontvangen wij je graag voor een receptie of diner. Onze chef-kok Mark Huigen bereidt hier wisselende gerechten passend bij het seizoen, die speciaal voor je gezelschap worden bereid. Wij hebben de capaciteit om een sit down dinner tot maximaal 45 personen en een walking dinner tot maximaal 120 personen te organiseren.

  • Hal restaurant Voorlinden – receptie, maximaal 45 personen
  • Johnstonzaal – sit down dinner, maximaal 45 personen
  • Schouwzaal – sit down dinner, maximaal 36 personen
  • Combinatie Johnston- en Schouwzaal – walking dinner, maximaal 120 personen

Menu’s
Bekijk hier onze menumogelijkheden: voor een sit down diner en een walking diner. Deze gerechten worden speciaal voor de gelegenheid bereid.

vB_Voorlinden_zalen_medres_sRGB-72-Johnston

vB_Voorlinden_zalen_medres_sRGB-70

image description

Meer informatie

Voorlinden leent zich uitstekend als locatie voor een seminar, vergadering of rondleiding na sluitingstijd. Wij nodigen je graag uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de faciliteiten op Voorlinden. Mail voor een afspraak met onze eventmanager Lara Tjeerdema naar event@voorlinden.nl.

Landgoed Voorlinden beschikt over twee ruime parkeerterreinen die gratis kunnen worden gebruikt. Bekijk hier de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.