fbpx
Events

Verhuur

Ben je op zoek naar een onderscheidende locatie voor je vergadering, diner, heidag, seminar of workshop? Museum Voorlinden biedt talloze mogelijkheden voor verhuur van ruimtes voor je eigen event: voor- en na sluitingstijd. Het museum, restaurant en overige ruimtes in het oud-Engelse landhuis zijn beschikbaar voor verhuur. Alle verhuurmogelijkheden zijn te combineren met museum- en restaurantbezoek. Zie hieronder een algemeen overzicht van onze verhuuropties. Heb je interesse in het organiseren van een bijeenkomst bij Voorlinden? Neem dan voor meer informatie contact op via event@voorlinden.nl.

image description

Vergaderen

Restaurant Voorlinden heeft 7 vergaderruimtes op de eerste verdieping van het oude landhuis. De lunch, borrel en het diner worden geserveerd in één van de ruimtes op de begane grond.

De ruimtes zijn standaard uitgerust met wifi en een flipover. Op verzoek plaatsen wij een beamer met scherm à €82,65 ex BTW per dag.

Bekijk hier de mogelijkheden voor de culinaire invulling. In overleg kunnen wij op ieder gewenst moment een snack, smoothie of drankje serveren.

Maak je programma af met een rondleiding door het museum of een wandeling door de duinen achter het landhuis.

image description

Evenementenlocatie

Restaurant Voorlinden en museum Voorlinden zijn beide af te huren na sluitingstijd. Een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering of presentatie, voor kleine of grote gezelschappen. Bij museum Voorlinden organiseren wij programma’s altijd in combinatie met een museumbezoek.

Ontvang je gasten in de hal van museum Voorlinden en laat je door deskundige gidsen rondleiden langs de moderne en hedendaagse kunst die Voorlinden te bieden heeft. Aansluitend staat ons team je op te wachten in het honderd jaar oude landhuis voor een uitgebreid diner passend bij je wensen.

image description

Restaurant

Hier ontvangen wij je graag voor een receptie of diner. Onze eigen chef-kok Mark Huigen bereidt hier wisselende gerechten passend bij het seizoen die speciaal voor je gezelschap worden bereid. Wij hebben de capaciteit om een sit down diner tot maximaal 45 personen en een walking diner tot maximaal 120 personen te organiseren.

  • Hal restaurant Voorlinden – receptie max. 45 personen
  • Johnstonzaal – sit down diner max. 45
  • Schouwzaal – sit down diner max. 36
  • Combinatie Johnston- en Schouwzaal – walking diner max. 120 p.

Menu’s
Bekijk hier onze menu mogelijkheden die speciaal buiten de reguliere menukaart om worden bereid.
Menu sit down diner
Menu walking diner

vB_Voorlinden_zalen_medres_sRGB-72-Johnston

vB_Voorlinden_zalen_medres_sRGB-70

image description

Meer informatie?

Voorlinden is de geschikte locatie voor een seminar, vergadering of rondleiding na sluitingstijd.

Om een goede indruk te krijgen, nodigen wij je graag uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de faciliteiten op Voorlinden. Mail voor een afspraak met onze eventmanager Lara Tjeerdema naar event@voorlinden.nl.

Kijk hier voor de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.
Landgoed Voorlinden beschikt over twee ruime parkeerterreinen die gratis zijn te gebruiken.