fbpx Uitverkocht: Concert Matteo Myderwyk - Voorlinden
Home

Uitverkocht: Concert Matteo Myderwyk

20 november 2022

Op zondag 20 november om 10.00 uur geeft de Amsterdamse pianist Matteo Myderwyk (1990) een ochtendconcert in Voorlinden!

Matteo is opgeleid als klassiek pianist, maar maakte zich al snel los van oude muzikale helden als Bach, Liszt en Messiaen. Hij dook in de wereld van free-jazz en leerde te improviseren met verschillende soorten instrumenten. Nu breekt hij graag met tradities en bedenkt hij zijn eigen composities. Inmiddels heeft hij zeven albums op zijn naam staan. De meest recente, Veluwe Suite, schreef hij nadat hij samen met zijn vriendin de drukke Randstad verruilde voor de Veluwe. ‘Tijdens mijn dagelijkse wandelingen ontstond al snel het idee om een nieuwe collectie pianocomposities te wijden aan dit prachtige natuurgebied.’

Op Veluwe Suite staat ook Prélude, wat wordt gebruikt in de radiospots, tv-commercial en opbouwfilm voor de tentoonstelling Giuseppe Penone. Van deze dromerige composities, en meer, kun je genieten tijdens zijn bijzondere ochtendconcert bij Voorlinden. Na afloop kun je ook het museum bezoeken.

Wanneer: zondag 20 november
Aanvang: 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Ticket: €39,50 (inclusief museumticket à € 19,50)

Wil jij dit bijzondere concert niet missen? Let op: dit concert is inmiddels uitverkocht. Eventueel geannuleerde kaarten worden automatisch beschikbaar gesteld.

Koop je kaartje!